Detta är gott

Det här skolåret är nånting nytt. Få saker är pinsamma nuförtiden. Det är en befrielse.
Det slår mig gång på gång, väldigt ofta, att alla e så fantastiska.

Idag var jag på kalas till min fammo. Två av hennes systrar var där, det gladde mig. Men jag hoppas att jag inte får grått hår då ja e 40. Jag åt tills jag kände mig tillräckligt fet. Sen gick jag å Amanda å kollade på hennes hamstrar. De var små, men ska bli stora, typ som kaniner. De heter Albert å Herbert. Höhhö. Albert kröp in under min väst och gav upphov till en snärttig puckelrygg. Han kissade inte. Sen märkte vi dock att jag hade hamsterkakka på min fot. Det var fräckt. Men dom e ju bara babyer (ja, det heter så), och väldigt skrajsna.

När jag ränner till dig ränner pede så lätt

Hah, nå ja undrar vem den där dig är. Äh, vi pedar ändå. Imorgon flyttar ja ti stan för tredje gången. (Vad är nu det för en människa, som flyttar åpåå hela tiden - kan någon tänka. Men jag låter det vara osagt.) Det känns ganska fantastiskt. Sommaren blev lång även om jag inte hann göra allt jag hade tänkt. Det tycks bli höst. Jag har lärt mig spela Årstiderna på gitarr. Det här kan du ägna din måndagskväll åt, höhhö:




Sen så kan ja ju säga att ja ha köpt ett par jeans å en kofta, minsta möjliga storlek. Så nu behöver folk inte oroa sig över att jag kommer att bli pojke, transvestit eller något annat. Jag är en kvinna.

Denna dag

Den tycktes inte bli till något. Det är kallt. Luften orkade int bära alla vattenmolekyler. Men vilket löjligt regn. Vi är inte nöjda. Kaffe och jordgubbstårta. Mommo ansåg sig tyvärr inte tillräckligt snygg för att fotas.


Fortfarande hungrig. Ja måst ha na köööt! (eeh).

Halååå







Owao.




Ett äpple på vårt träd. Jag tog det inte.


Nejmen ser man på.


En liten stackare, troligtvis en av de sista.


Nu är jag fet, snygg å dimmig. (å snygg)



Jag mår

Jag har varit på scoutläger i Närpes. owao owao owao. Jag var ledare, 22 år. Det är gott att leva i skogen bland spindlar, trettonåriga vargar och högsvensktalande närpeser. Det glädjer mig, annat kan jag inte säga. Det fanns så många fina människor där. Jag blir så glad. Söissleiss.


Inte en enda bild. fatit.


RSS 2.0