Till exempel

så finns det människor i Koskö

This sucks, mään

image37

Denhär veckan kommer att vara the saddest horseweek in my life. Projekt. Åå så roliga, verkligen. Hela min sportlovsvecka kommer att gå till att göra skolarbete. Jag måste få det undan, för jag känner på mig att jag inte kommer att orka sen. I feel like a really sad horse. Tyck synd om mig.

Nåå

Jag tänker inte ladda upp några bilder.

Igår känns väldigt länge sedan. Äldstes dag. Vi kom till skolan i pyjamas. It makes my day nu då jag tänker på det. Det känns som om jag är en del av något. De tycker som jag, delvis. Nåjaa, happy day.

Vi klädde ut ettorna till hästar. Öron och svansar och hästnamnskyltar. Vilka hästar, dom va så bra på att galoppera och hoppa över hinder. De va dom finaste hästar ja ha sett, fakstiit. Tyvärr så skena en häst iväg allt för hårt vid hinderbanan, stopla på ett hinder å flög in i väggen i ett klassfoto från -88. Baby moon (numera Scar?). Vi gillar alla den hästen.

Feit

Där fick jag så jag teg. Inga nycklar. Ja fatar int at dehe händer.
Mina föräldrar ska far ti främans å se en film, ja fatar int
Usch vilket dålit påhitt, en telefon vi datorn. Papp?
När dom far ska ja jet en glass. Lakrisglass
18.18 jag slår mig själv istället för att anfalla någon annan, som tycker att jag ska vara som alla andra. Jag säger inte hans namn, men det slutar på Backman. Hah

RSS 2.0