Julinatt



Jag ska sätta mig ner i gräset, som inte är så farligt vått. Fågelkvittret ska inte störa. Kanske ska jag tänka på mitt långa hår, som fortsätter växa och växer. Jag ser en hare. Den liknar inte min kanin. Aldrig. Och gräset var vått

Jerky Turkey



Höhö, i alla fall andra halvan.

Skynda på lite

Snart, alldeles snart kan jag bli lat igen. Det känns skönt. Efter imorgon har jag avklarat 3/4 av mitt sommarjobb (på ett ålderdomshem). Imorse när jag kom till min avdelning sa jag godmorgon till en tant, då slog hon mig med knytnäven två gånger. Hon slog dock inte mot huvudet, för det hade hon redan gjort på en annan. Hon tycker inte om att bli duschad.

Det är nog ändå helt okej. Jag tror jag håller på att få tillbaka mitt tålamod som jag tror att jag en gång hade. Det kan inte finnas nåt bättre ställe att träna på.


Vilken Jesus?

Hurudan är din Jesus? Det finns endast en. Hurudan är vår Jesus? Vi kan inte bestämma.


Hela tiden



Mor och jag har olika smak. Hon förstår inte eller så håller jag på att mista uppfattningen om vad som är klädsamt. Det oroar mig inte så mycket. Jag verkar tro att det finns viktigare saker att fundera på här i livet, t.ex. en massa saker.

Idag blev min bror konfirmerad. Han va snygg å sådee, som jag då. Fia kom hit. Vi åt och körde lite bil. Hon var duktig.

RSS 2.0