Suomn uutisn jelkeen

Jag tycker att det är roligt med studentskrivingar. Det är så spännande. Nu är höstens skrivningar avklarade. Onej, jag längtar inte efter vårens.

Jag tycker att det är pinsamt att tala finska. Igår talade jag i telefon med en finne. Jag var ganska dålig. Idag pratade jag med samme man påriktigt. Då var jag lika dålig. Jag pratade på utan att tänka på former å sånt å ibland glömde jag bort mig å började prata svenska. Men ändå, ganska spännande.

Jag tycker att det är fult att börja varje stycke med samma ord och sen skriva osammanhängande. Sånt stör mig.

Här har ni

Studentskrivningar är roligt och spännande. Nu har jag skrivit hörf i både engelska och finska. Jag tror det sket sig.

I förrgår trodde jag att jag cyklade bakom Hanna. Jag ropade hennes namn tre gånger och ännu en fjärde. Då vände hon sig om. Jag tror det var någon annan, för hon stannade inte. Det finns ett hus i stan, som jag går förbi dagligen. De har ständigt fest. Fönstrena är öppna dygnet runt, så man både hör och ser. De dansar som i Sims. Det finner jag en smula roligt. En annan rolig sak är rektorns måndagsjomppa. Hittills har det varit fotboll varje gång. Gräset är vått å människorna galna. Det är skoj. Jag gör framsteg. Nu ska jag läsa geografi tills jag

RSS 2.0